Senior:

Hvordan sættes seniorholdene:

Næsten alle seniorer har igen i år udfyldt en ”ambitionsseddel”. Udfra de afleverede sedler, dannes et billede af hvilke spillere, der er til rådighed i den kommende sæson.

Når et hold sættes til første spillerunde tages udgangspunkt i sidste års endelige stilling fra Brasilia´s interne snitliste sammenholdt med unionens snitliste samt spillernes spilleønske. En spiller, som har skiftet klub eller ingen snit har kan godt starte inde på et hold i første runde.

Brasilia´s interne snitliste indeholder kun resultater fra holdturneringen.

Som udgangspunkt sættes holdene efter tre spillede turneringskampe. Gennemsnittet tages fra de tre sidst spillede runder (skal så vidt muligt indeholde 1 udekamp). 

Seniorudvalget kan til enhver tid afvige fra den interne snitliste, enten når en spiller ikke ønsker at deltage på højere rangerende hold, selvom spillerens snit er til det, eller når udvalget mener en spiller skal have endnu en kamp på samme hold. 

Medaljefordeling:

Når et hold skal have medalje for en 1., 2. eller 3. plads, vil det være de spillere, der har spillet flest kampe på holdet, som udtages til holdets sidste kamp. I nogle tilfælde kan dette ikke lade sig gøre, der vil de spillere, der har spillet flest kampe på det aktuelle hold, få tildelt en medalje. Seniorudvalget tæller dette op og giver besked til de implicerede spillere.

Ekstra træning:

Der er 1 times ekstra træning for Damer og Herre Liga, 2 tirsdage før turneringskampe.

Træner til rådighed:

Hver den første tirsdag i måneden fra september og frem til og med april, vil Martin Wozny stå til rådighed i den time, hvor den normale træning ligger, for ungdom og Dame Liga. Der er i år valgt at tage Ungdom Liga med til træningen, når Martin har træningen.

Har man specielle ønsker, ideer eller tanker omkring ens træning - så vil Martin altid gerne høre om dette og selvfølgelig gerne i god tid.