Senior:

Hvordan sættes seniorholdene:

Brasilia har i sæson 2023/2024 4 seniorhold, som dækker over Dame liga, Herre liga, 2 div. Herrer og 3 div. Herrer – hvor det for damernes vedkommende er muligt at spille på 2. og 3. divisions holdende, såfremt det er nødvendigt.

Der er fra start af sæsonen lavet 4 grupper af spillere, som er udgangspunkt for, hvor man vil kunne forvente at spille i den pågældende sæson, men vi ved alle, at der kan være afbud og andet, som gør at man flytter rundt på spillerne i grupperne og derfor opfordres alle til at være fleksible og byde ind, der hvor det er / kan være nødvendigt således at vi ikke står med kampe, hvor vi ikke kan stille hold.

En spiller kan naturligvis også rykkes op, såfremt dennes snit berettiger at man spiller på et højere niveau.

Alle senior spillere opfordres derfor til at se turneringsplanlægningen igennem og hurtigst muligt melde tilbage til seniorlederen, hvis der er dage, hvor man allerede nu ved, at man ikke kan deltage.

Medaljefordeling:

Når et hold skal have medalje for en 1., 2. eller 3. plads, vil det være de spillere, der har spillet flest kampe på holdet, som udtages til holdets sidste kamp. I nogle tilfælde kan dette ikke lade sig gøre, der vil de spillere, der har spillet flest kampe på det aktuelle hold, få tildelt en medalje. Seniorudvalget tæller dette op og giver besked til de implicerede spillere.

Med ønsket om en god sæson til alle.

Med venlig hilsen

Søren Aahman, seniorleder.

aahman@odensebowlinghal.dk